Facebook Twitter rss
 
   

Awesome: waargebeurde ongelukken nagebouwd met brandweer-Lego in Veiligheidsmuseum Almere
Brandweer LEGO en schaatsen in de kerstvakantie bij Veiligheidsmuseum PIT

Almere, 8 december 2017 – Op zoek naar een dagje uit in de kerstvakantie? Kom dan naar Veiligheidsmuseum PIT in Almere en bewonder de Brandweer LEGO tentoonstelling met een nieuwe puzzeltocht. Ook kan je schaatsen en serveert het museum erwtensoep en warme chocolademelk voor een compleet winters dagje uit!

Wegens het succes van vorig jaar wordt de Brandweer LEGO tentoonstelling deze kerstvakantie herhaald met nieuwe incidenten en een nieuwe puzzeltocht. Hierdoor ontdekken bezoekers van alle leeftijden op een interactieve manier wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken. In de tentoonstelling worden meer dan 100.000 LEGO steentjes gebruikt.

De Brandweer LEGO tentoonstelling is te zien in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere. PIT is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op kerstavond en Oudejaarsdag sluit het museum om 16.00 uur. Op de andere dagen is het museum geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor bezoekers bij bezit van een geldige toegangskaart voor PIT of een Museumkaart.

Voor meer informatie kijk op: pitveiligheid.nl/kerstvakantie

 
Linkspammer 8 december 2017
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *