Facebook Twitter rss
 
   

Bevestigd voor Rock Werchter 2018: Snow Patrol, Eels, Fleet Foxes, Khalid en Marshmello

Het is tijd om bij een mooie traditie aan te knopen: het weekend inzetten met een dosis vers Rock Werchter nieuws. Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat London Grammar en Jack White naar Werchter afzakken. Zijn inmiddels ook bevestigd voor Rock Werchter 2018: Snow Patrol, Eels, Fleet Foxes, Khalid en Marshmello.

Snow Patrol keert terug na een lange pauze. Album nummer zeven, de opvolger van ‘Fallen Empires’ (2011) is in de maak, de eerste optredens zijn geboekt. Het wordt een warm weerzien op vrijdag 6 juli. Ook terug van even weg: Eels. Mr. E himself pakte eerder deze week uit met het nieuws dat hij op zondag 8 juli naar Rock Werchter komt. Fleet Foxes zijn er op zaterdag 7 juli. Hun jongste album ‘Crack-Up’ (2017) laat een groep horen die muziek zonder grenzen brengt, nog drie niveau’s hoger dan voorheen. Khalid tekent voor één van de debuten van 2017. De jonge Amerikaan, bijna 20, brengt een mooie urban mix van melancholie, zachte beats en synths naar Werchter op zaterdag 7 juli. Voor een stevig rondje dansen staat Marshmello garant. Een van de beste DJ’s van nu. Met o.a. “Silence” (feat. Khalid) scoort hij ook straffe hits onder eigen naam. Op donderdag 5 juli staat Marshmello op Rock Werchter.

Zijn reeds bevestigd voor Rock Werchter 2018:

  • Donderdag 5 juli: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, Marshmello
  • Vrijdag 6 juli: London Grammar, Snow Patrol
  • Zaterdag 7 juli: Pearl Jam, Jack White, Fleet Foxes, Khalid
  • Zondag 8 juli: Nick Cave And The Bad Seeds, Eels

Rock Werchter 2018 vindt plaats van donderdag 5 juli tot zondag 8 juli in het Festivalpark in Werchter (België). Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn te koop via ticketmaster.be.

Over Rock Werchter. Vier dagen, drie podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2018 plaats van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli. De omstandigheden zijn uitzonderlijk en optimaal. Rock Werchter is een unieke belevenis. Een line-up van wereldklasse: jawel. Lekker eten en drinken: check. Techniek en productie: top. Comfort: prima. Tenten op het niveau van de beste concertzalen: aanwezig. Festivalgevoel: omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. In 2017 vonden elke dag opnieuw 88.000 festivalgangers de weg naar een uitverkocht Festivalpark in Werchter.

Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

 
redactie 19 januari 2018
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *