Facebook Twitter rss
 
   

The Weeknd meest sexy artiest op Spotify deze Valentijnsdag

Valentijnsdag. Tijd voor Spotify om de meest populaire songs te onthullen als het gaat om liefde, seks, liefdesverdriet én anti-valentijnsliedjes. Hoe ‘complicated’ je relatiestatus ook is, er is een nummer voor iedereen. En of je valentijn nu geweldig vindt of haat, of je nu single bent, aan het daten of het net uit hebt gemaakt of gedumpt bent, velen van ons vallen terug op muziek om hun gevoelens te uiten op Cupido’s grote dag. Ed Sheeran, The Weeknd en Sam Smith zijn een paar van de artiesten waar we naar luisteren ten tijde van liefde, lust of liefdesverdriet.

Liefde 

Zoals verwacht is de onlangs verloofde Ed Sheeran koning van het moderne liefdeslied met ‘Perfect’, ‘Photograph’ en ‘Thinking Out Loud’.

Seks

Als het aankomt op streams die het bloed sneller doen stromen, zijn Spotify-fans het wereldwijd met elkaar eens: The Weeknd wint met de meest zwoele nummers als ‘Earned It’, ‘Often’ en ‘The Hills’.

Liefdesverdriet

Aan alle goede dingen komt een eind. En wat kunnen we onszelf goed pijnigen door op dat soort momenten naar de meest verdrietige muziek te luisteren die we maar kunnen vinden. In moeilijke tijden als deze draaien Spotify-luisteraars Sam Smith’s emotionele en persoonlijke ‘Too Good At Goodbyes’ om zich te troosten.

Anti-Valentijnsdag

Zelfs valentijnshaters doen een muzikale duit in het zakje deze dag. Met nummers die hen sterker maakt, hun onafhankelijkheid weerspiegelt of vanwege een algemene rebellie tegen alle kaartjes, chocola, rozen en rijmpjes. Luisterend naar de duizenden anti-valentijn-playlists, gaan we massaal voor ‘No Scrubs’.
Of je valentijn dit jaar nu verliefd meemaakt of probeert het hele circus te vermijden, hieronder vind je de nummers die je door alle emoties meenemen.

 

 

 
Linkspammer 13 februari 2018
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *